Menu
Menu
Nieuws
Nieuws - 2 juni 2021 Activiteitendag met thema Doelen stellen voor Goorse leerlingen

Activiteitendag met thema Doelen stellen voor Goorse leerlingen

Op dinsdag 1 juni ’21 vond er voor alle leerlingen van leerjaar 1,2 en 3 van vestiging Goor een activiteitendag plaats, die geheel in het teken stond van ‘Doelen stellen en vooruitkijken’. Na de periode van lockdown was dit een welkome afwisseling, want – zeg nou zelf – dit soort buitenschoolse activiteiten zijn juist de krenten uit de pap, maar door corona hebben onze jongeren helaas veel moeten missen.

Kick-off

Mark Tuitert, winnaar Olympisch goud schaatsen en oud-leerling van De Waerdenborch, verzorgde de kick-off! Zijn grootste tip? Droom groot! “Zet maar een stip op de horizon en ga ervoor!”, aldus de Olympisch kampioen. Met ervaringen over zijn persoonlijke en sportieve leven wist hij leerlingen te inspireren over veerkracht, het hoofd bieden aan teleurstellingen, doorgaan, hard trainen, goed uitrusten en mindset.

Activiteiten

Daarna gingen de leerlingen in groepen uiteen om een sport- en spelprogramma onder leiding van Salut te volgen. Hier werd onder andere hun doorzettingsvermogen, samenwerking en evenwicht op de proef gesteld. Er werden heel wat capriolen uitgehaald om zo lang mogelijk op je kussen te blijven staan, want “Dat zwaaiding maakte het echt vet moeilijk!” In de workshop Spoken word, waarin taal en expressie aan bod kwamen, gingen ze tot slot aan de slag om hun gevoelens en dromen in mooie woorden te vangen. Waar ben ik mee bezig en waar wil ik naar toe? Stof tot nadenken en tegelijkertijd een voorzet voor de driehoeksgesprekken van binnenkort. Het was een plezierige dag!

Via deze link een fotoverslag: link naar fotoalbum

Blog, media & actueel

Deel dit bericht op jouw social media

Terug naar het overzicht