Menu
Menu
Nieuws
Nieuws - 4 april 2018 Bezoek European Parliament (EP) en de workshops Hotel Management School Maastricht/Hospitality Consultancy

Op donderdag 22 maart jl. hebben we met de leerlingen 3Havo/3VWO Talentstroom Internationalisering en Ondernemen (Holten en Goor) een werkconferentie bijgewoond in het Europees Parlement (EP) te Brussel. 

De werkconferentie werd actief begeleid door de Europarlementariër mevr. Annie Schreijer-Pierik van de Europese Volkspartij (EVP). De leerlingen hebben veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van het beleid en de uitvoering van Europa. Na het bezoek aan het EP werd de binnenstad van Brussel bezocht met opdrachten in de Franse taal. Daarna zijn we vertrokken naar ons Jeugdhostel in Leuven.

De volgende dag zijn we verder gereisd naar de Hotel Management School Maastricht. Naast een tweetal workshops: “Hospitality Boost Yourself” en “Competenties Gastvrijheid”, kregen we een rondleiding door het kasteel, de schoolgebouwen en de campus. De ervaringen waren bijzonder positief en vooral de workshop HBY vonden de leerlingen interessant, leuk en spannend. Daarna hebben de leerlingen met speciale opdrachten de binnenstad van Maastricht ontdekt. Kennis en ervaring op het gebied van Europa, het Internationaal bestuur, de Franse taal, Economische ontwikkelingen, Ondernemersklimaat en Gastvrijheid/Hospitality kregen alle aandacht. Het was een inspirerende tweedaagse.  

Blog, media & actueel

Deel dit bericht op jouw social media

Terug naar het overzicht