Menu
Menu
Nieuws
Nieuws - 12 september 2018 De Waerdenborch 2e bij de Scholentriathlon

Op vrijdag 7 september hebben 13 leerlingen van scholengemeenschap de Waerdenborch meegedaan aan de Scholentriatlon te Almere. Ook was er een heuse fanclub met o.a. ouders mee gegaan. Met deze druk bezochte Junior Challenge werd het Almere triatlon weekend geopend. De weergoden waren ons goed gezind en een uur voor de start was het gelukkig droog. De Waerdenborch streed samen met 22 andere scholen om de prijzen. Dit gebeurde op de 380 meter zwemmen welke werd opgevolgd door 18 kilometer fietsen en door 4,2 kilometer hardlopen.

In de elite categorie (voor sporters met een triatlon licentie), vertegenwoordigde Harm Wevers, Marit Hanewinkel, Nienke Ensink, Hugo Overmeen, Rick Huzen, Isa Spenkelink en Eveline Cubuk de categorie. Terwijl bij de categorie voor sporters zonder triatlon licentie Maarten Tempelman, Linda Beltman, Rik Ruiterkamp, Robin Klein Boonschate, Silke Ruiterkamp en Anouk Veenstra om de prijzen streden.

Daar waar alle 13 leerlingen een prestatie van formaat hebben neergezet wist er helaas niemand van de Waerdenborch het podium te halen. Wel heeft de Waerdenborch in het overall klassement de 2e plek behaald. Hier zijn we erg blij mee en dit is goed voor de teamgeest. De Waerdenborch kijkt terug op een zeer mooie en sportieve dag en hopelijk kunnen we volgend jaar nog tijden verbeteren.


Blog, media & actueel

Deel dit bericht op jouw social media

Terug naar het overzicht