De Waerdenborch TOP

Heb jij muziektalent, filmtalent, acteertalent, voetbaltalent of een ander talent? En is het jouw grote droom om hier meer mee te doen? Meld je dan aan voor De Waerdenborch TOP, de Talent Ondersteunings Prijs. Hiermee kun je een geldbedrag winnen waarmee je jouw droom en ambitie waar kunt maken. In een plan vertel je de jury wat je doet, wat je droom is en waarom je vindt dat jij De Waerdenborch TOP verdient.

Winnaars De Waerdenborch TOP 2020

In 2020 waren onderstaande leerlingen de gelukkige winnaars van De Waerdenborch TOP.

Bram Heetkamp – zit in 4 vwo en werkt al jaren aan het ontwikkelen van apps. Je zou kunnen zeggen dat hij er van bezeten is. Hij werkt er vele uren per dag aan en heeft zich verdiept in websites, mobiele telefoons en apps. Hoe werkt dat allemaal? Op internet heeft hij veel informatie kunnen vinden. Zijn hobby levert hem ook wat geld op. Bijvoorbeeld om een macbook te kunnen kopen.
Nu is hij bezig met het verder ontwikkelen van een spelvorm op de app. ‘Een spel waar gebruikers met elkaar in een groep challenges uitvoeren.’ Zie bijlage 1 voor meer informatie hierover.
Om nu verder te komen heeft hij professionele hulp nodig. Daar willen wij een steentje aan bijdragen.

Mikai Brandes  –  zit in 3 vwo en is buiten gewoon goed in paardrijden. Of beter gezegd, ponyrijden omdat hij dat nu nog mag vanwege zijn leeftijd. Makai vertelt wat hij al allemaal gedaan heeft in Nederland, welke wedstrijden hij heeft gewonnen en welke ambities hij nog meer heeft. Hij doet nu ook mee met internationale wedstrijden. En daar gaat tijd maar vooral ook geld in zitten. De jury wil hem daarbij een beetje helpen. Het hele bedrag dat Makai vraagt is wel erg veel. Maar we hopen dat deze prijs (en bijbehorend bedrag) in ieder geval een bijdrage is en een stimulans om weer een stapje verder te komen.

Op onze school is ruimte voor vele talenten. Wil jij komend jaar jouw talent verder ontwikkelen?
Bekijk hier de voorwaarden voor deelname aan De Waerdenborch TOP.