Menu
Menu

De Waerdenborch TOP

Heb jij muziektalent, filmtalent, acteertalent, voetbaltalent of een ander talent? En is het jouw grote droom om hier meer mee te doen? Meld je dan aan voor De Waerdenborch TOP, de Talent Ondersteunings Prijs. Hiermee kun je een geldbedrag winnen waarmee je jouw droom en ambitie waar kunt maken. In een plan vertel je de jury wat je doet, wat je droom is en waarom je vindt dat jij De Waerdenborch TOP verdient.

Winnaars De Waerdenborch TOP 2017

In 2017 waren Maarten ter Hofte, Tamara Klein en Britt en Milou Oplaat de gelukkige winnaars van de TOP.

Maarten ter Hofte

Maarten is erg goed in rolstoeltennis. Hij is geboren met spina bifida en is hierdoor slecht ter been. Hij is echter fanatiek en een echte doorzetter. Hij stort zich, met hulp van onder andere zijn ouders, op zijn tenniscarrière. Maarten wil in de toekomst meedoen aan de Paralympische Spelen. Hij heeft wekelijks twee trainingen en die kosten tijd en geld, net als zijn materiaal. Hier heeft Maarten de TOP voor ingezet.

Tamara Klein

Tamara heeft een bijzonder talent voor fotografie. Door steeds betere apparatuur en meer kennis over bijvoorbeeld Photoshop is de kwaliteit van haar foto’s in de loop der jaren steeds beter geworden. Tamara zegt zelf: ‘Ik ben tot de conclusie gekomen dat je zelf de verschillende takken van fotografie moet ontdekken. Hulp wordt altijd gewaardeerd, maar het begint bij jezelf. Je moet ook altijd proberen om jouw zicht op dingen te houden.’ Tamara heeft de TOP ingezet om een betere camera aan te schaffen.

Britt en Milou Oplaat

Britt en Milou hebben een gemeenschappelijke passie: atletiek, en met name hardlopen. Ze hebben elk apart een voorstel voor TOP ingediend, maar wilden beide hetzelfde: hun grote hobby verder ontwikkelen. Dat betekent veel trainen, soms een blessure oplopen en veel wedstrijden lopen. Britt en Milou hebben de TOP ingezet om een hometrainer en andere apparatuur aan te schaffen, om nog beter en vaker te kunnen trainen.

Op onze school is ruimte voor vele talenten. Wil jij komend jaar jouw talent verder ontwikkelen? Bekijk hier de voorwaarden voor deelname aan De Waerdenborch TOP.