Menu
Menu

Iedereen een iPad

Op De Waerdenborch werken we niet alleen met lesboeken, maar ook met een iPad. Verschillende leermethodes kun je op je iPad volgen. Daarnaast kun je gebruik maken van onze app Magister. Hier vind je je rooster, kun je je cijfers inzien en kun je zien wat voor huiswerk je hebt.

Aanschafadvies voor de iPad
Omdat er inmiddels verschillende versies van de iPad in omloop zijn, vind je hieronder het aanschafadvies voor je ouders of verzorgers.

Merk: Apple
Type:  iPad 2018 (aanbevolen) / iPad 2017 / iPad Air 2 / iPad Mini 2 / iPad Mini 3 / iPad Mini 4 / iPad Pro
Geheugen: Minimaal 16 GB
Besturingssysteem: iOS 11 of hoger

NB 1. Andere tablets dan een iPad zijn in het vmbo en in leerjaar 1 tot en met 3 van de havo en het vwo helaas niet toegestaan. Vanaf 4 havo en 4 vwo kun je ook een ander apparaat dan een iPad gebruiken, bijvoorbeeld een laptop of een Android tablet. Hier vind je de technische eisen voor deze apparaten.

NB 2. De ontwikkelingen gaan snel. Door verbeteringen in de software, die vaak ook een negatief effect hebben op een ouder type iPad, adviseren wij om goed na te denken over het aan te schaffen type.

Meer informatie over de iPad

Start je binnenkort als leerling op De Waerdenborch en twijfel je over welke iPad je aan moet schaffen? Neem dan contact op met één van onderstaande personen.

Holten

Dhr. J.N. Bosman, coördinator klas 1: bsn@waerdenborch.nl.

Goor

Mevr. B.H.M. Mulder, teamleider vmbo: mdb@waerdenborch.nl.
Dhr. drs. A.J. Hakkert, directeur/teamleider havo-vwo: hkt@waerdenborch.nl.